Uusi näyttävä Korando e-Motion täyssähköauto on vihdoin täällä! Etelä-Korean vanhin autonvalmistaja, KGM, on saanut maineen katumaastureiden asiantuntijana, sillä se on koko historiansa ajan keskittynyt niiden valmistamiseen. e-Motion tarjoaa katumaasturien käytännöllisyyden ja monipuolisuuden lisäksi loistavat turvajärjestelmät ja mikä tärkeintä, puhtaan sähköajon taloudellisuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Uusi täyssähköinen Korando e-Motion

Nyt erikoishintainen Limited-erikoismalli 29 990 €!

Takuu 7 vuotta tai 150 000 km

Korando e-Motionin takuu on 7 vuotta tai 150 000 km, mikä kattaa myös akun.

Ekologisuus ei vaadi kompromissia

Ekotietoisuus on seuraava iso asia autoilussa, mutta se ei tarkoita sitä, että ekologinen ajaminen vaatii kompromissia. Itse asiassa e-Motion on kaikkea muuta kuin kompromissi. Se yhdistää kahden maailman parhaat puolet: katumaasturin tehon ja sähköisen liikkuvuuden ilon ja kaikki sen ympäristöystävälliset edut.

 

e-MOTIONaalinen tyyli

Dynaaminen ja hienostunut, e-Motionin tehokkaan näköinen etupuskurin geometria sisältää kiehtovan haineväkuvion, joka viestii voimasta ja auktoriteetista.

Hain ihon suomuja muistuttava täplitetty viimeistely on yksi monista suunnitteluelementeistä, jotka heijastavat huolellisuutta ja huomiota yksityiskohtiin.