Blade-akku

Torres EVX käyttää litiumrautafosfaattiakkua (LFP) sen turvallisuuden ja pidemmän eliniän takia. Uudessa Blade-akkuteknologiassa kiinnitetään suorakaiteen muotoiset kennot suoraan akkuun energiatehokkuuden ja turvallisuuden parantamiseksi. Blade-akussa on erittäin hyvä energiatiheys ja se sietää myös hyvin kylmiä lämpötiloja. Torres EVX:n 73,4 kWh kapasiteetin omaava ajoakku mahdollistaa 462 km:n toimintamatkan (WLTP). Kaupungissa toimintamatka on jopa 635 km (WLTP). Blade-akun akkutakuu on 10 vuotta tai 1 000 000 km!

 

Sähköistä suorituskykyä

Torres EVX:n kestomagneettitahtimoottori tuottaa 207 hevosvoimaa (152,2 kW) tehoa ja 339 Nm vääntöä. Tehokkaan sähkömoottorin ansiosta Torres EVX kiihtyy paikaltaan 100km/h nopeuteen 8,1 sekunnissa ja huippunopeus on 175 km/h.

 

Rekuperaation ohjaus

Rekuperaatio muuttaa liike-energian sähköenergiaksi akun lataamista varten. Ohjauspyörän siipivaihdevivut antavat kuljettajan hallita regeneratiivisen jarrutuksen tasoa dynaamisen suorituskyvyn ja energiatehokkuuden parantamiseksi.

 

Sähköä missä vain

Torres EVX:ssä on hyödyllinen virran ulosotto (V2L), jonka avulla voi käyttää Suko-pistokkeella varustettuja sähkölaitteita auton ajoakun virralla silloin kun on sähköverkon ulkopuolella ja haluaa nauttia vapaa-ajan aktiviteeteista täysin siemauksin.

– Sähkölaitteiden teho voi olla maksimissaan 3,5 kW
– V2L-toiminto on käytössä akunvaraustason ollessa 80-20%
– V2L-toiminto pysähtyy automaattisesti, kun akun varaustaso on laskenut 20%:iin

 

Vetokykyinen

Torres EVX:n jarruton vetomassa on 500 kg ja jarrullinen 1500 kg.