Korkealaatuisia Etelä-Korealaisia autoja jo vuodesta 1954.

KG Mobility on Etelä-Korean vanhin autovalmistaja. Yhtiön alku juontaa tammikuuhun 1954, jolloin Ha Dong-hwan Motor Workshop -niminen yhtiö aloitti toimintansa, maassa olevien Yhdysvaltain sotavoimien kaluston huolto- ja korjaustoimilla. Yhtiö aloitti lisenssillä valmistaa Jeep-maastoautoja vuonna 1964 Yhdysvaltojen armeijalle. Yhtiön vientitoiminta käynnistyi vuonna 1966 linja-automallilla.

Maaliskuussa 1988 yhtiön nimeksi muutettiin ”SsangYong Motor Company”.

Jatkossa SsangYong tunnetaan KGM:nä.

Syyskuussa 2022 SsangYong yhdistyi niin ikään eteläkorealaiseen KG Groupiin, jonka yhteydessä autonvalmistajan nimeksi tuli KG Mobility. KG Mobilityn valmistamien autojen merkki on yksinkertaisesti KGM.

 

KGM – INNOVATIIVISIN JA ARVOSTETUIN KOREALAINEN AUTOMERKKI.

Alusta saakka KGM on erikoistunut nelivetoisten maastoautojen valmistamiseen. Sen tuotteet tunnetaan vahvoina, luotettavina ja käytännöllisinä autoina, joiden ominaisuudet on suunniteltu vaativaan käyttöön.

KGM:n keskittyminen pelkästään SUV- ja nelivetomallien valmistamiseen tarkoittaa sitä, että suunnittelussa ei ole tarvinnut tehdä kompromisseja, vaan autot täyttävät korkeimmatkin vaatimukset. Tästä osoituksena KGM myöntää autoilleen vähintään viiden vuoden takuun.

Myös autojen vetopainot kertovat, että KGM on tehty suoriutumaan vaativistakin tehtävistä. Voimakkaat moottorit, erittäin alhainen melutaso, käytössä ylivoimainen neliveto sekä laadukas viimeistely takaavat ajamisen helppouden ja mukavuuden.