KGM Suomessa

Vuonna 1997 perustettu KGM-, Isuzu- ja Suzuki-autoja, varaosia ja tarvikkeita maahantuova Nordic Automotive Trading Oy on osa Bassadone Automotive Nordic Oy:tä. Bassadone Automotive Nordic Oy on vuonna 1997 perustettu autojen, varaosien ja lisävarusteiden maahantuontiin erikoistunut yritysryhmä. Liiketoiminnot kattavat Suomen ja Baltian maat. Maahantuotavia merkkejämme ovat Alfa Romeo, Citroën, Dacia, DS, Fiat, Hyundai, Isuzu, Jeep, KGM, Opel, Peugeot, Renault, ja Suzuki. Yhtiöryhmään kuuluu myös kaikkien maahantuomiemme merkkien jälleenmyyntipiste Autoverkkokauppa.fi, joka on Suomen ensimmäinen täysin digitalisoitu uusien ja käytettyjen autojen verkkokauppa.

Kuulumme kansainväliseen Bassadone Automotive Group -yhtiöryhmään, joka toimii useiden automerkkien maahantuojana ja vähittäismyyjänä mm. Espanjassa, Englannissa ja Gibraltarilla. Perheyhtiö on perustettu jo vuonna 1904 ja yhtiö kehittää jatkuvasti toimintojaan maailmanlaajuisesti.

Arvoisa asiakas, jotta voisimme palvella teitä mahdollisimman tehokkaasti, otattehan ensisijaisesti yhteyttä teitä lähimpään jälleenmyyjään tai huoltopisteeseen.

» Jälleenmyyjät

» Huoltopisteet

» Yhteydenottolomake

Maahantuonnin yhteystiedot:

Nordic Automotive Trading Oy
Kaakelikaari 4 B
01720 Vantaa

email. info(at)kgm-auto.fi

puh. 0207 997 700

Puhelun hinta:
– kiinteästä verkosta 8,21 senttiä/puh + 6,9 senttiä/min
– matkapuhelimesta 8,21 senttiä/puh + 14,9 senttiä/min