KÄYTTÖEHDOT

SsangYong.fi -sivut on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti Suomesta. Näihin ehtoihin ja Internet-sivujemme käyttöön sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

Copyright © 2015 SY Motor Oy

Sisältö

Sivut sisältävät tietoa SsangYong-autoista ja -myynninedistämisohjelmista. Näillä sivuilla käsitellyt SsangYong-tuotteet ovat myynnissä Suomessa ja myynninedistämiskampanjat ovat voimassa Suomessa. Sivuilla saattaa olla myös viittauksia muualla maailmassa myynnissä oleviin SsangYong-tuotteisiin. SsangYong.fi-sivujen sisältämä kaikki tieto on tarkoitettu ainoastaan tiedotuskäyttöön. Tiedot eivät korvaa valtuutetun SsangYong-jälleenmyyjän antamia tietoja, eikä niitä pidä käsittää sellaiseksi. Sivuilla olevat tiedot on pyritty saamaan mahdollisimman kattavaksi. Siitä huolimatta sivuilla saattaa olla virheitä ja puutteellisuuksia, jotka johtuvat sivuston julkaisun jälkeen tapahtuneista muutoksista. SY Motor Oy voi tehdä muutoksia milloin tahansa ja niistä etukäteen ilmoittamatta, koskien mm. mallistoa, varusteita, teknisiä tietoja, värejä, hintoja sekä saatavuutta.

SsangYong-tuotteiden hinnat

Näillä sivuilla annetut hintatiedot on tarkoitettu yksinomaan tiedotuskäyttöön. Hinnat ovat suositeltuja vähittäishintoja ja valtuutetulta SsangYong-jälleenmyyjältä saatavat myyntihinnat voivat poiketa niistä. Minkä hyvänsä SsangYong-tuotteen osto on aina erillisen myyntisopimuksen ehtojen alainen.

Henkilötietojen käsittely ja yksityisyyden suoja

SY Motor Oy käyttää kaikkea sille SsangYong.fi-sivujen välityksellä lähetettyä henkilökohtaista tietoa parantaakseen tarjoamiaan palveluita, vastatakseen esitettyihin tiedusteluin ja täyttääkseen esitetyt pyynnöt (esim. koeajo, tarjous, esitetilaus). SY Motor Oy pyrkii varmistamaan henkilötietojen turvallisen keruun, välittämisen sekä tallennuksen. SY Motor Oy ei käytä henkilötietoja ei-pyydettyjen viestien tai tietojen lähettämiseen, eikä välitä kyseisiä tietoja tai myy niitä kolmannelle osapuolelle.

Copyright-huomautus

SsangYong.fi-sivujen koko sisältö on tekijänoikeuslakien alainen. Näillä sivuilla esiintyvää tietoa, tekstiä, kuvia tai grafiikkaa saa käyttää ainoastaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, eikä sitä saa jäljentää, muokata, välittää, lisensioida tai julkaista kokonaisuudessaan tai osittain missään tarkoituksessa ilman SY Motor Oy:n kirjallista lupaa.

Tavaramerkit

Kaikki näillä sivuilla esiintyvät tavaramerkit, tunnukset ja palvelumerkit ovat SsangYong Motor Company:n, SY Motor Oy:n tai kolmansien osapuolien omaisuutta. Niitä ei ole lupa käyttää, ladata, kopioida tai levittää missään muodossa ilman lupaa.

Hyperlinkit

SsangYong.fi-sivuilla voi olla hypertekstilinkkejä muille internet-sivuille. SY Motor Oy ei vastaa tällaisten hypertekstilinkkien tai muiden internet-sivujen tietojen tarkkuudesta, täydellisyydestä tai oikeellisuudesta. Siirtyminen SsangYongin sivuilta linkkien kautta muille internet-sivuille tapahtuu omalla vastuulla.

Tietojen oikeellisuutta ei ilmaista eikä taata

Vaikka SY Motor Oy pyrkii varmistamaan, että näillä sivuilla oleva tieto pitää paikkansa, ei sitä kuitenkaan kyetä takaamaan, eikä SY Motor Oy vastaa näillä sivuilla esiintyvien tietojen paikkansapitävyydestä, täydellisyydestä tai aitoudesta. Nämä sivut ja kaikki niissä esiintyvä tieto ja materiaali toimitetaan “sellaisenaan“, ilman suoria tai välillisiä takuita.

Vastuun rajoittaminen

SY Motor Oy ei vastaa sivuston käytöstä johtuvista välittömistä eikä välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat tai jotka millään tavoin liittyvät pääsyyn SsangYong.fi-sivuille tai sivujen käyttöön, mukaan lukien kaikenlaiset menetykset tai vahingot, jotka ovat aiheutuneet tietokoneviruksista tai liittyvät SsangYong.fi-sivuilta saatujen tietojen oikeellisuuteen.

Periaatteiden päivittäminen

SY Motor Oy varaa itselleen oikeuden päivittää näitä periaatteita aina, kun liiketoiminta niin edellyttää. Aika ajoin tältä sivulta kannatta tarkistaa kulloinkin voimassa olevat periaatteet.