Moderni ja käytännöllinen sisusta

Fyysisten painikkeiden ja säätimien määrän minimoimiseksi ja ajamisen yksinkertaistamiseksi Torres EVX:ssä on ergonomisesti suunniteltu kojelauta futuristisella 12,3 tuuman digitaalisella käyttöliittymällä. Torres EVX:n modernissa ohjaamossa ovat vierekkäin 12,3” tuumainen digitaalimittaristo ja 12,3” tietoviihdenäyttö. Näyttöjen sijoittaminen vierekkäin mahdollistaa kuljettajan saada tietoa nopeasti ja se myös helpottaa niiden käyttöä. Yksinkertainen sisusta parantaa kuljettajan näkyvyyttä ja mukavuutta.

 

Tunnelmavalaistus (Sapphire)

Ohjaamon näyttävässä tunnelmavalaistuksessa on 38 eri värisävyä.

 

Kelluva keskikonsoli ja paljon muita tilaa säästäviä ratkaisuja

 

Käteviä ominaisuuksia

Torres EVX sisältää kattavan valikoiman digitaalisia ominaisuuksia, jotka tekevät ajamisesta turvallisempaa ja matkustamisesta rennompaa. Kuljettaja voi puhua mukavammin takapenkillä matkustavien kanssa avustetun keskustelutilan ansiosta. Takamatkustajat voivat myös levätä pitkän matkan aikana käyttämällä sleeper-tilaa estääkseen musiikin kuulumisen takakaiuttimista.

Istutko mukavasti?

Torres EVX:n istuimet ovat erittäin mukavat säällä kuin säällä, niin pitkillä kuin lyhyillä matkoilla.

  1. Sähkösäätöiset etuistuimet, joissa ristiselän tuki
  2. Lämmitettävät istuimet etu- ja takaistuimilla
  3. Etuistuimien viilennys

 

Täyteen lastattu ja valmiina lähtöön

Takaistuimet pystyssä tavaratila on 703 litraa ja ilman tavaratilan välipohjaa 839 litraa. Takaistuimet taitettuna tavaratila on jopa 1 662 litraa, mikä mahdollistaa suuremmatkin kuljetustarpeet. Täysin joustava tavaratila tarjoaa täydellisen käytännöllisyyden ja on niin suuri ja mukava, että siihen voi jopa leiriytyä!